Jazeker! Ik heb alle gegevens overzichtelijk in een A4-tje gezet. Deze kan je terug vinden bij de productspecificaties.

De snacks van Bazqet bieden allemaal een voordeel, de ene is zonder toegevoegde suikers, de andere glutenvrij of veganistisch. Onze Oatmeal koeken zijn bijvoorbeeld vezelrijk en bevatten meer dan 6 gram vezels per 100 gram! Onze producten zijn laag in calorieën. De betere keuze noemt Bazqet dat #lekkerverstandig. 

Ik adviseer om het snacken niet als alternatief voor het eten te gebruiken. Dus niet als ontbijt, lunch of diner, maar voor de kleine trek of energie boost tussendoor.

Alle producten komen uit de Europa. De koeken en de popcorn komen uit Nederland. Ik selecteer met hoogst mogelijke zorg onze producenten op basis van een uitgebreide checklist.

Nee, niet allemaal. Op specificatiebladen kun je dit terugvinden. Het staat ook op de verpakking. Bij twijfel kun je me natuurlijk altijd een mailtje sturen!

Momenteel bouwen we aan een netwerk van resellers door heel Nederland. Inmiddels zijn wijn verkrijgbaar bij verschillende (groot)handelaren. Stuur me een mailtje als je wilt mee bouwen aan Bazqet als reseller.