De zoektocht naar steeds betere producten houdt nooit op. De Duo Bars van Bazqet zijn erg lekker. Maar het kan altijd nog beter. De 9 maanden intensieve samenwerking met onze producent heeft een nieuwe generatie reepjes gebaard, die binnenkort naar buiten mag. Wij hebben ze uitvoerig getest en iedereen is er zó enthousiast over dat Bazqet ze nu ook als mini’s op de markt brengt.

Nóg verstandiger

Lekkerder én verstandiger. Kan dat wel? Ja, dat is gelukt! We zijn erin geslaagd de repen nog lekkerder te door gebruik te maken van betere ingrediënten. Minder suiker, geen palmolie en pure chocolade met UTZ certificering. De repen zijn dus veel beter, maar nauwelijks duurder geworden. De consument zal meer genieten maar het niet terugzien in de prijs. Een mooie prestatie!

Opvallender verpakking

De verpakking van de repen was al best goed, wat Bazqet gebruikt hierbij geen aluminium coating. De folie is daarmee recyclebaar. Het design wordt wel opgefrist. Nu hebben we fantastische mini’s, maar daar moet de klant ook echt van kunnen profiteren. Hoe? Nou, zo!

In het schap kan de consument bijna geen gezonde mini’s vinden. Er zijn wel kleine reepjes, maar dat zijn suikerbommen. Er is een duidelijke behoefte aan een nieuw en beter alternatief. Lekker, en natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen of suikervervangers, want daar wordt Mr. B. niet vrolijk van.

Maar als je nou dat schap in wil, dan moet je wel een beetje opvallen. Kun je dat, niet alleen door de vrolijke Bazqet bedrukking, maar ook met vorm? Die vraag hebben we verpakt in een afstudeeropdracht. Met succes. Joyce Westland is inmiddels afgestudeerd bij de HVA (Product Design, specialisatie Verpakking) op haar ontwerp voor Bazqet One. Een passend en origineel doosje, toch goed realiseerbaar en milieuvriendelijk. Een cadeautje gewoon. En een mooie ontwerpcase die uitvoerig is beschreven in VerpakkingsManagement (juli) en Verpakken (augustus). We gaan ‘em doen!

Open PDF VM0819

ONE for the road

De food service markt is ook erg te spreken over de nieuwe mini’s. Een prima alternatief voor het standaard koekje bij de koffie, bij vergaderingen of als snackje onderweg of in het vliegtuig. Met al deze toepassingen krijgen de kleintjes van Mr B opeens een groot bereik!