Bazqet in de supermarkt, ondersteun ons en vraag naar Bazqet in jouw supermarkt

Na een succesvolle start bij Spar University, is Mr. B als smaakmaker van Bazqet nu ook actief in gesprek met andere supermarkten. Met name de supermarkten die #lekkerverstandig met Bazqet de weg van de betere keuze in tussendoortjes willen bewandelen.

Waarom?

Tussendoortjes moeten altijd lekker zijn, maar kunnen verstandiger. Dat brengen we al een tijdje in praktijk bij scholen, (sport)kantines, hotels en online. Alleen bereiken we zo lang niet alle consumenten die graag van onze producten willen genieten. Dat gaat nu veranderen…

Hoe?

We hebben consumenten gevraagd wat ze nog missen in supermarkten en weten wat Mr B in het mandje van Bazqet kan toevoegen om met succes in de behoefte te voorzien.

Met enquêtes en proeverijen testen we de regelmatig de respons bij onze bestaande klanten. Ook hebben we op die manier gesproken met consumenten bij supermarkten. Door schapanalyses te koppelen aan duidelijke behoeftes hebben we bij Bazqet een paar fantastische producten ontwikkeld waar supermarkten nu mee kunnen scoren. Benieuwd…?

Wat is dat mooie nieuws dan?

Bazqet Brown Rice Chips

Zo introduceren we ultra dunne Bazqet Rice Chips in herkenbare vrolijke onderscheidende verpakkingen van 60g. Wat vind je van deze bijna definitieve designs? Welke smaak heeft jouw voorkeur? Laat je het ons weten! Mr.B@Bazqet.nl

Bazqet One Bars

Bij Bazqet zijn we altijd bezig om producten waar mogelijk te optimaliseren en aantrekkelijk aan te bieden. De populaire Duo Bars (2 mini’s in één wikkel zijn #lekkerverstandig verbeterd. Zo werken we alleen nog met UTZ gecertificeerde chocolade, zijn ze palmolievrij en met een stuk minder suiker. En weet je, ze zijn nog lekkerder ook!

Uniek presenteren we nu de individuele reepjes ook per stuk verpakt in een slimme en bijzondere multipack oftewel family pack. Zo wordt Bazqet vanzelf een #lekkerverstandig cadeautje!

Bazqet One Bar Granoal Vanilla of Muesli Coconut, beide met pure chocolade handig: 11 verpakte reepjes in multipack.

Bazqet One Bar verpakkingen

Benlian Rijstrepen vernieuwd en introductie van Rocky Rolls

Als agent voor de Benelux is Bazqet al lange tijd nauw betrokken bij de optimalisering van de recepturen en verpakkingen van Benlian. En met succes. Vol vertrouwen introduceren we nu enkele nieuwe producten.

De succesvolle Rocky Rice repen hebben vanaf dit najaar  UTZ gecertificeerde chocolade. Verder worden de repen ook voorzien van een glutenvrij certificering. Natuurlijk zijn de repen ongewijzigd lekker. Met nog geen 100 Kcal per reep is jouw keuze met Rocky Rice #lekkerverstandig.

UTZ gecertificeerd logo
Glutenvrij Logo

NIEUW

Voor de supermarkt zijn er de kleinere one bites, ook 100% gechocolateerd en handig in een 70g family pack! Natuurlijk met dezelfde UTZ en glutenvrij certificeringen. Wat een feestje om dat samen te delen!

Bazqet Rocky Rolls Choco Milk verpakkingen

Meer nieuws volgt, dus blijf ons volgen…

Wil je meer weten? Contact ons dan via Mr.B@Bazqet.nl

En/of wil je praten over een introductie dan maken we graag een afspraak, mail dan Jules@Bazqet.nl