Balanced Break Box
Pakket stoere en sportieve tussendoortjes

Wat doe je als alle plekken waar je van Bazqet kunt genieten worden gesloten, zoals de school en universiteit, de horeca, bedrijfskantine en de sportclub?

Da’s simpel: dan maak je 3 leuke boxen voor de thuisblijvers en thuiswerkers. De Flix Mode box FM, Balanced Break box BB en Happy Family box FM bestel je direct online om gezond samen te zijn in deze bijzondere tijd. Met de boodschap:

Blijf thuis, steun de zorg, help Bazqet in deze periode en bestel jouw tussendoortjes #lekkerverantwoord met korting direct online, hier.

Zorg voor de zorg

Voor elke 20e box Bazqet die wij verkopen sturen wij een exemplaar aan het personeel van een Nederlandse Zorginstelling, om onze helden te ondersteunen. De Bazqet fans kunnen meebepalen welke organisatie wordt verrast, zo zorgen we samen weer een beetje voor de zorg. Wil je een box doneren dan kan dat natuurlijk ook. Vul dan apart de gegevens van de zorginstelling in onder: ‘Verzenden naar een ander adres?’

Ook voor bedrijven

Wil je jouw medewerkers of collega’s deze dagen extra ondersteunen en wat liefdevolle aandacht geven, dan kun je de boxen ook voor hen bestellen. Voor speciale vragen mail Mr.B@Bazqet.nl

3 pakketten met een glimlach

  • Nu we veel thuis zijn is Flix Mode box – FM ideaal voor jouw Netflix avonden. Kom jij ook helemaal in de Flix mode? Relax, stay home & stay healthy!
  • De Balanced Break box – BB is, nu we veel rondom huis sportief bezig zijn, ideaal voor na jouw indoor sportmomenten. Zo heb jij ook een balanced break. Zorg goed voor body, mind and soul.
  • Het hele huis vol is best een uitdaging, met de Happy Family box – HF heb je een vrolijke mix om samen met elkaar te delen.

En nog #lekkerverstandig ook!

Samen werken aan een gezondere toekomst

Als jong bedrijf en vrolijke speler op de foodmarkt, spelen we voortdurend in op veranderende eetgewoonten. Juist in een tijd dat we meer aan huis gebonden zijn, met online lessen, thuiswerken en sport in huis is het goed dat we bewuster tussendoortjes eten. Dus geef ingesleten, ongezonde eetpatronen en gewoontes geen kans! Het  Bazqet aanbod van lekkere, maar stukken verstandigere snacks doorbreekt het patroon van teveel vet en suiker past ook binnen de richtlijn voor de Gezonde School/ Sport & Bedrijfskantine. Zo wordt het met Bazqet een stuk leuker om een verantwoorde keuze te maken. Is het pakket voor jou te groot deel het dan met je buren.

Het mooie is als je een box koopt ben je niet alleen voor jezelf positief bezig, maar je helpt ook Bazqet in deze lastige periode.

Take Care and stay healthy